Veet® Benzi Depilatoare Bikini și Axilă Piele Sensibilă

Cumpără Acum!

Veet® Benzi Depilatoare Bikini și Axilă Piele Sensibilă

Uită de constrângeri şi simte-te în largul tău în orice ţinută! Folosind benzile depilatoare pentru axilă şi linia bikinilor de la Veet poţi obţine o piele catifelată ce durează până la 4 săptămâni. Formula îmbogăţită cu Ulei de Migdale şi Vitamina E contribuie la îngrijirea pielii sensibile. Benzile sunt uşor de folosit datorită tehnologiei Easy Strip™ ce permite o îndepărtare rapidă şi eficientă a părului, chiar de la rădăcină, dintr-o singură mişcare. Veet Benzi Depilatoare acţionează chiar şi pe părul scurt – în plus, utilizate în mod regulat părul tău. va creşte mai puţin, mai fin şi mai subţire.

Pachetul conține

  • 16 Benzi depilatoare cu ceară rece + 4 Şerveţele Perfect Finish + 1 Prospect.

Ingrediente

Ingrediente Benzi Depilatoare:

Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Parfum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate Ingrediente Şerveţele:

Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Information

Tip de piele

  • Sensibilă

Pregătire

  • Gata de utilizare

Durată

  • Rezultate de durată

Zonă a corpului

  • Linia bikinilor
  • Axile
Ghid de utilizare

5 paşi

Citeşte precauţiile înainte de utilizare!

DEPILARE AXILE

1. Presează banda de ceară rece între palme până ce aceasta se încălzeşte. Astfel, cele două benzi se vor desprinde uşor.

2. Ai grijă să desfaci banda începând cu extrimitatea rotunjită. Pune o bandă deoparte.

3. Părul de la subraţ tinde să crească în 2 direcţii. De aceea, asigură-te că depilezi cele 2 zone în 2 etape. Pune mâna în spatele capului şi trage braţul către spate astfel încât să se întindă pielea. Aplică banda pe jumătatea subraţului şi presează în direcţia de creştere a părului (departe de centrul subraţului). Îndepărtează banda depilatoare în funcţie de direcţia de creştere a părului. Reutilizează fiecare bandă până când îşi pierde aderenţa.

4.Ţine pielea întinsă. Apucă partea rotunjită a benzii şi trage rapid şi dintr-o mişcare în direcţia opusă creşterii părului şi cât mai aproape de piele.Cu cât tragi mai repede, cu atât vei elimina mai multe fire de păr!

5. După depilare, îndepărtează orice urmă de ceară cu şerveţelul Perfect Finish.

DEPILARE BIKINI

1.Ai grijă să desfaci banda începând cu extrimitatea rotunjită. Pune o bandă deoparte.

2.Presează banda de ceară rece între palme până ce aceasta se încălzeşte. Astfel, cele două benzi se vor desprinde uşor.

3.Îndoaie piciorul către exterior. Aplică banda şi presează în direcţia de creştere a părului.

4.Ţine pielea întinsă pentru a evita disconfortul şi apoi trage dintr-o singură mişcare în direcţia opusă creşterii părului. Cu cât tragi mai repede, cu atât vei elimina mai multe fire de păr! Reutilizează fiecare bandă până când îşi pierde aderenţa.

5.După depilare, îndepărtează urmele de ceară cu un şerveţel Perfect Finish.

După depilare:

Pielea poate fi uşor roşie în urma depilării. Fenomenul este normal însă tratarea zonei cu apă rece va calma roşeaţa.

Dacă pielea s-a iritat şi resimţi o senzaţie de mâncarime, nu te scărpina. În schimb, poţi presa pielea cu palma. Orice senzaţie de disconfort ar trebui să fie temporară. Dacă persistă, consultă medicul.

Ca şi în cazul depilării la salonul de cosmetică, asigură-te că aştepţi 24 de ore înainte de a expune zonele recent depilate la soare, de a utiliza echipamente artificiale de bronzat, anti-perspirant sau produse ce conţin parfum.

 

Sfaturi de utilizare:

Asigură-te că pielea ta este curată – fără urme de cremă, anti-perspirant sau ulei de corp. Spală-te şi utilizează apoi pudră de talc sau ulei de bebeluşi, în special în zona axilei. Întotdeauna trage dintr-o singură mişcare în direcţia opusă creşterii părului, menţinând banda aproape de piele. Cu cât tragi mai repede, cu atât vei elimina mai multe fire de păr! Execută depilarea după un model consistent pentru a te asigura că nu laşi zone nedepilate însă ai grijă să nu depilezi aceeaşi zonă mai mult de 1 singură dată în cadrul aceleiaşi sesiuni. Poţi reutiliza fiecare bandă până când îşi pierde aderenţa.

Pentru rezultate optime, firul tău de păr trebuie să aibă cel puţin 1.5 mm lungime înainte de a-l depila. În cazul în care are peste 5 mm, este de preferat să îl scurtezi.

Asigură-te că pielea ta este curată – fără urme de cremă, anti-perspirant sau ulei de corp. Spălă-te şi utilizează apoi pudră de talc sau ulei de bebeluşi, în special în zona axilei.

Exfoliază pielea cu 24 de ore înaintea depilării pentru a optimiza rezultatele. Este cu atât mai recomandat cu cât ai fire de păr care cresc sub piele.

Dacă te depilezi pentru o ocazie specială, asigură-te că laşi să treacă 1 zi pentru ca eventuala roşeaţă să dispară.

Depozitează benzile depilatoare rămase în locuri uscate, ferite de umezeală.

Dacă rămâi fără şerveţele Perfect Finish, utilizează ulei de bebeluşi pentru a îndepărta urmele de ceară.

Ceara nu se poate îndepărta utilizând apă, săpun sau alcool.

Precauţii

Precauţii

Citeşte precauţiile şi respectă indicaţiile de utilizare.

1.Utilizează pentru depilarea axilelor şi liniei bikinilor.

2. A nu se folosi pe cap, faţă, în zona ochilor, nas, în jurul anusului, a organelor genitale şi sfârcurilor sau pe alte zone ale corpului.

3.Nu folosi pe aluniţe, cicatrici, piele cu pete, iritată, arsă de soare, crăpată, pe pielea care a fost depilată în ultimele 72 de ore sau pe pielea care a avut în trecut o reacţie alergică la benzile depilatoare.

4. În cazul în care iei medicamente ce pot afecta pielea sau dacă suferi de o boală de piele, verifică împreună cu doctorul tău dacă poţi folosi benzile.

5. Depilarea cu benzi de ceară nu este indicată în cazul vârstnicilor, persoanelor care suferă de diabet sau a celor ce iau retinoide orale.

6. În cazul în care nu te-ai mai depilat anterior, îţi recomandăm să începi cu îndepărtarea părului de pe picioare. Numai după aceea poţi trece la depilarea zonelor sensibile precum axila şi linia bikinilor.

7. Înainte de a începe depilarea, asigură-te că pielea ta este uscată, curată, fară urme de cremă sau deodorant.

8. Înainte de fiecare utilizare, TESTEAZĂ REACŢIA ALERGICĂ a pielii prin aplicarea benzii pe o suprafaţă mică, urmând instrucţiunile menţionate. Dacă după 24 de ore nu există nicio reacţie adversă, conţinuă depilarea.

9. Dacă simţi furnicături/înţepături în timpul utilizării, îndepărtează ceara folosind serveţelele speciale apoi clăteşte cu multă apă. Dacă senzaţia persistă, consultă imediat un medic.

10.Nu depila aceeaşi zonă mai mult de o singură dată în cadrul unei sesiuni.

11.După depilare, pielea poate fi uşor sensibilă, aşadar evită scărpinarea.

12.După utilizarea produsului,îţi recomandăm să aştepţi 24 de ore înainte de a utiliza anti-perspirant, produse parfumate, de a folosi echipamente de bronzare artificială, de a înota sau de a sta la soare.

13.Dacă nu mai ai şerveţele Perfect Finish, poţi îndepărta restul de ceară utilizând ulei pentru bebeluşi. Nu folosi apă, săpun sau alcool pentru a îndepărta ceara.

14. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

15. În caz de înghiţire, a se consulta imediat medicul şi a i se arăta ambalajul (recipientul) sau eticheta.

16. A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi abundent cu apă şi a se consulta specialistul.

17. Veet se poate utiliza dacă eşti însărcinată, dar pielea se poate înroşi mai repede.

18.Depozitează benzile depilatoare rămase într-un loc răcoros şi ferit de umezeală.