Veet® Benzi Depilatoare Piele Normală

Cumpără Acum!

Veet® Benzi Depilatoare Piele Normală

Utilizând Veet Benzi Depilatoare poţi obţine instant o piele catifelată ce durează până la 4 săptămâni. Formula îmbogăţită cu unt de shea și fructe de pădure îţi lasă pielea hidratată. Benzile sunt uşor de folosit datorită tehnologiei Easy Strip™ ce permite o îndepărtare rapidă şi eficientă a părului, chiar de la rădăcină, dintr-o singură mişcare. Veet Benzi Depilatoare acţionează chiar şi pe părul scurt - în plus, utilizate în mod regulat părul tău va creşte mai puţin, mai fin şi mai subţire.

Pachetul conține

  • 12 Benzi Depilatoare Gata de Utilizare+ 4 Şerveţele Perfect Finish.

Ingrediente

Ingrediente Benzi Depilatoare: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum , Paraffinum Liquidum , Butyrospermum Parkii Butter, CI 77891, CI 15850

Ingrediente Şerveţele: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Information

Tip de piele

  • Normală

Pregătire

  • Gata de utilizare

Durată

  • Rezultate de durată

Zonă a corpului

  • Picioare
  • Brațe
Ghid de utilizare

5 paşi pentru a obţine o piele frumoasă şi catifelată

Citeşte precauţiile şi respectă indicaţiile de utilizare.

1.Presează banda de ceară rece între palme până ce aceasta se încălzeşte. Astfel, cele două benzi se vor desprinde uşor.

2.Ai grijă să desfaci banda începând cu extrimitatea rotunjită. Pune o bandă deoparte.

3. Aplică banda depilatoare pe piele cu marginea benzii rotunjite în partea de jos. Netezeşte de câteva ori în direcţia de creştere a firelor de păr pentru a asigura aderenţa benzii de ceară.

4.Ţine pielea întinsă. Apucă banda de zona de prindere şi trage foarte repede, dintr-o singură mişcare, în sens invers creşterii firului de păr şi cât mai aproape de piele.

5.După depilare, îndepărtează urmele de ceară utilizând un şerveţel Perfect Finish.

Sfaturi

Pentru rezultate optime aplică pudră de talc sau pudră pentru bebeluşi pentru a te asigura că pielea ta este perfect uscată înainte de depilare.

Întotdeauna trage dintr-o singură mişcare în direcţia opusă creşterii părului, menţinând banda aproape de piele.Cu cât tragi mai repede, cu atât vei elimina mai multe fire de păr! Execută depilarea după un model consistent pentru a te asigura că nu laşi zone nedepilate însă ai grijă să nu depilezi aceeaşi zonă mai mult de 1 singură dată în cadrul aceleiaşi sesiuni. Poţi reutiliza fiecare bandă până când îşi pierde aderenţa.

Pentru rezultate optime, firul tău de păr trebuie să aibă cel puţin 1.5 mm lungime înainte de a-l depila. În cazul în care are peste 5 mm, este de preferat să îl scurtezi. Asigură-te că pielea ta este curată – fără urme de cremă, anti-perspirant sau ulei de corp. Spală-te şi utilizează apoi pudră de talc sau ulei de bebeluşi, în special în zona axilei.

Exfoliază pielea cu 24 de ore înaintea depilării pentru a optimiza rezultatele. Este cu atât mai recomandat cu cât ai fire de păr care cresc sub piele.

Dacă te depilezi pentru o ocazie specială, asigură-te că laşi să treacă 1 zi pentru ca eventuala roşeaţă să dispară.

Dacă nu te-ai mai depilat anterior, începe cu îndepărtarea părului de pe picioare. Depilarea decurge mult mai uşor iar zona picioarelor este mai puţin sensibilă decât alte zone.

Depozitează benzile depilatoare rămase în locuri uscate, ferite de umezeală.  Dacă rămâi fără şerveţele Perfect Finish, utilizează ulei de bebeluşi pentru a îndepărta urmele de ceară. Ceara nu se poate îndepărta utilizând apă, săpun sau alcool.

Precauţii

Precauţii

Citeşte precauţiile şi respectă indicaţiile de utilizare.

1.Utilizează pentru depilarea picioarelor, braţelor, axilelor şi liniei bikinilor.

2. A nu se folosi pe cap, faţă, în zona ochilor, nas, în jurul anusului, zona genitală şi sfârcuri sau pe alte zone ale corpului.

3.Nu folosi pe aluniţe, cicatrici, piele cu pete, iritată, arsă de soare, crăpată, pe pielea care a fost depilată în ultimele 72 de ore sau pe pielea care a avut în trecut o reacţie alergică la benzile depilatoare.

4. În cazul în care iei medicamente ce pot afecta pielea sau dacă suferi de o boală de piele, verifică împreună cu doctorul tău.

5.Depilarea cu benzi de ceară nu este indicată în cazul vârstnicilor, persoanelor care suferă de diabet sau a celor ce iau retinoide orale.

6.În cazul în care nu te-ai mai depilat anterior, îţi recomandăm să începi cu îndepărtarea părului de pe picioare. Numai după aceea poţi trece la depilarea zonelor sensibile precum axila şi linia bikinilor.

7. Înainte de a începe depilarea asigură-te că pielea ta este uscată, curată, fară urme de cremă sau deodorant.

8. Înainte de  fiecare utilizare, TESTEAZĂ REACŢIA ALERGICĂ a pielii prin aplicarea benzii pe o suprafaţă mică, urmând instrucţiunile menţionate. Dacă după 24 de ore nu există nicio reacţie adversă, conţinuă depilarea.

9.Dacă simţi furnicături/înţepături în timpul utilizării, îndepărtează ceara folosind posteriorul unei benzi folosite, serveţelele speciale din pachet sau ulei de bebeluşi, apoi clăteşte cu multă apă. Dacă senzaţia persistă, consultă imediat un medic.

10.Nu depila aceeaşi zonă mai mult de 1 singură dată în cadrul unei sesiuni.

11.Pielea poate fi mai sensibilă la scurt timp după utilizarea produsului, aşadar evită să te scărpini în zona depilată.

12.După utilizarea produsului, îţi recomandăm să aştepţi 24 de ore înainte de a utiliza anti-perspirant, produse parfumate, de a folosi echipamente de bronzare artificială, de a înota sau de a sta la soare.

13.Dacă nu mai aveţi şerveţele Perfect Finish, puteţi îndepărta restul de ceară utilizând ulei pentru bebeluşi. Nu folosiţi apă, săpun sau alcool pentru a îndepărta ceara.

14.A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

15.În caz de înghiţire, a se consulta imediat medicul şi a i se arăta ambalajul (recipientul) sau eticheta.

16.A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi abundent cu apă şi a se consulta specialistul.

17.Veet se poate utiliza dacă eşti însărcinată, dar pielea se poate înroşi mai repede.