Veet® Easywax™ Rezervă Ceară Axile şi Linia Bikinilor Piele Normală

Cumpără Acum!

Veet® Easywax™ Rezervă Ceară Axile şi Linia Bikinilor Piele Normală

Formulată cu aceleaşi ingrediente ca şi ceara utilizată în saloanele de cosmetică, ceara de unică folosinţă Veet EasyWax™ garantează îndepărtarea firului de păr foarte scurt, chiar de la rădăcină. Având în componenţa sa ceară naturală potrivită pentru toate tipurile de piele inclusiv pentru cea sensibilă, Veet lasă pielea vizibil mai fină şi catifelată până la 4 săptămâni. După o utilizare regulată, firele de păr vor fi tot mai fine şi mai rare.

Information

Tip de piele

 • Normală
 • Nu știu

Pregătire

 • 20 - 30 minute

Durată

 • Rezultate de durată

Zonă a corpului

 • Linia bikinilor
 • Axile
Ghid de utilizare

6 paşi simpli pentru a obţine rezultate profesionale acasă:

 1. Inserează rezerva în dispozitivul de încălzire.
 2. Conectează dispozitivul la priză. După minim 20 de minute (maxim 30 minute) ceara va atinge temperatura ideală pentru efectuarea depilării.
 3. Aplică ceara cu ajutorul roll-on-ului în direcţia de creştere a părului.
 4. Aplică banda depilatoare peste stratul de ceară. Netezeşte uşor în direcţia creşterii firului de păr.
 5. Ţine pielea strâns. Apucă capătul benzii depilatoare şi trage rapid înapoi, în direcţia opusă creşterii firului de păr. Foloseşte banda depilatoare de mai multe ori în cadrul aceleiaşi sesiuni.
 6. După încheierea depilării, îndepărtează orice urmă de ceară cu serveţelul Perfect Finish.

Pentru informaţii suplimentare privind instrucţiunile de utilizare a se vedea prospectul din interiorul pachetului.

Sfaturi de utilizare

Pentru a obţine rezultatele cele mai bune, firul tău de păr trebuie să aibă cel puţin 2 mm lungime înainte de a-l depila. În cazul în care are peste 5 mm, este de preferat să îl scurtezi.

Asigură-te că pielea ta este curată – fără urme de cremă, anti-perspirant sau ulei de corp. Spală-te şi utilizează apoi pudră de talc sau ulei de bebeluşi, în special în zona axilei.

Exfoliază pielea cu 24 de ore înaintea depilării pentru a maximiza rezultatele. Este cu atât mai recomandat cu cât aveţi fire de păr care cresc sub piele.

Dacă te depilezi pentru o ocazie specială, asigură-te că laşi să treacă 1 zi ca eventuala roşeaţă să dispară. Dacă nu te-ai mai depilat anterior, începe cu îndepărtarea părului de pe picioare. Depilarea decurge mult mai uşor iar zona picioarelor este mai puţin sensibilă decât alte zone.

Dacă rămâi fără şerveţele Perfect Finish, utilizează ulei de bebeluşi pentru a îndepărta urmele de ceară. Ceara nu se poate îndepărta utilizând apă, săpun sau alcool.

Precauţii

Precauţii

Precauţii Citeşte şi respectă toate precauţiile şi instrucţiunile de utilizare înainte de a folosi produsul.

 1. Păstrează ambalajul extern şi prospectul pentru a revedea precauţiile.
 2. A se utiliza pe picioare, mâini, axilă şi zona inghinală.
 3. A NU SE FOLOSI pe cap, faţă, în zona ochilor, pe nas, în jurul anusului, a organelor genitale şi sfârcurilor sau pe alte zone ale corpului.
 4. Nu folosi pe varice, aluniţe, cicatrici, piele cu pete, iritată, arsă de soare, crăpată sau pe pielea care a avut în trecut o reacţie alergică la ceara depilatoare. Întotdeauna aşteaptă 72 de ore între sesiunile de depilare.
 5. Dacă urmezi un tratament pentru afecţiuni ale pielii sau suferi de orice boală legată de piele, consultă un medic înainte de a începe depilarea cu ceară.
 6. Depilarea cu ceară nu este indicată în cazul vârstnicilor, persoanelor care suferă de diabet sau a celor ce iau retinoide orale.
 7. Înainte de fiecare utilizare, TESTEAZĂ REACŢIA ALERGICĂ a pielii prin aplicarea unui strat de ceară pe o suprafaţă mică, urmând instrucţiunile menţionate. Dacă după 24 de ore nu există nicio reacţie adversă, conţinuă depilarea.
 8. Dacă simţi o uşoară senzaţie de usturime, îndepărtează imediat ceara (folosind o bandă, un şerveţel Perfect Finish sau ulei de bebeluşi) şi clăteşte cu apă rece din abundenţă. Dacă senzaţia persistă, consultă medicul.
 9. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
 10. În caz de înghiţire, a se consulta imediat medicul şi a i se arăta ambalajul.
 11. A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi abundent cu apă şi a se consulta specialistul.
 12. Utilizează numai cu Veet Depilator Electric cu ceară.
 13. Depilarea cu ceară nu este contraindicată femeilor însărcinate, dar pielea se poate înroşi mai repede.
 14. Atenţie! În timpul utilizării, rezerva de ceară este fierbinte – Lăsă rezerva să se răcească înainte de a o scoate din aparat.
 15. Folosirea adiţională a adaptorilor, a prizelor multiple sau a prelungitoarelor este interzisă. După utilizare, aşteaptă 24 de ore înainte să folosiţi anti-perspirant, produse parfumate, echipamente de bronzare artificială, de a înota sau de a vă expune la soare.

Pielea poate fi mai sensibilă la scurt timp după efectuarea depilării, aşadar evită scărpinarea.