Veet® Cremă Depilatoare Spray

Veet® Cremă Depilatoare Spray

Veet Cremă Depilatoare Spray acţionează aproape de rădăcină, chiar şi asupra firului de păr scurt pentru a-ţi lăsa o piele fină şi catifelată. Prin pulverizarea cremei poţi acoperi şi zone mai greu accesibile, rapid şi fără mizerie. În plus, crema depilatoare spray pentru piele normală are o formulă îmbogăţită cu lapte de lotus, ingredient recunoscut pentru calitatea sa de catifelare şi iasomie. Pielea ta nu va fi doar netedă dar şi catifelată iar părul va creşte mai fin.

Pachetul conține

  • 150ml spray 1 spatulă

Ingrediente

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butane, Parfum, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Isobutane, Propane, Paraffinum Liquidum , Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Gluconate, Linalool, Acrylates Copolymer, BHT, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Information

Tip de piele

  • Normală

Pregătire

  • 3 - 6 minute

Durată

  • Rezultate rapide

Zonă a corpului

  • Picioare
  • Linia bikinilor
  • Axile
  • Brațe
Ghid de utilizare

O piele catifelată în doar 3 paşi:                                                                        

Înainte de utilizare, citeşte precauţiile şi respectaţi indicaţiile de utilizare.Intră în cabina de duş sau în cadă. Asigură-te că pielea ta este uscată înainte de a începe depilarea.                                                                                                      

1.Picioare: Poziţionează spray-ul la 5 cm de picior şi apăsă ferm butonul de pulverizare. Asigură-te că suprafaţa pe care doreşti să o depilezi este complet acoperită (nu este suficient un strat subţire). Zone sensibile precum axila şi linia bikinilor: pulverizează un strat de 3-5 cm pe degete şi apoi întinde crema cu mâna. Asigură-te că te speli pe mâini după utilizare.                                          

2. Lasă crema să acţioneze timp de 3 minute şi apoi utilizează spatula pentru a îndepărta uşor crema de pe o porţiune restrânsă. Dacă părul se îndepărtează uşor, foloseşte fie capătul larg, fie cel îngust al spatulei pentru a îndepărta restul de cremă. Dacă părul nu se îndepărtează după timpul iniţial de acţiune, măreşte timpul de acţiune la 6 minute maxim. Nu depăşi cele 6 minute indicate!                                                                                                                

3. Clăteşte pielea cu apă din abundenţă pentru a îndepărta crema complet şi apoi usucă. După ce procesul de depilare s-a încheiat, clăteşte şi usucă tubul de cremă dar şi butonul de pulverizare. Asigură-te că atât recipientul, cât şi butonul de acţionare sunt complet uscate înainte de a pune capacul.

 

 

Precauţii

Precauţii

Păstraţi ambalajul pentru a revedea precauţiile.

Citiţi precauţiile şi respectaţi indicaţiile de utilizare. Nu depăşiţi 6 minute timp total de acţiune.

Utilizaţi pentru depilarea picioarelor, braţelor, axilelor şi liniei bikinilor. A nu se folosi pe cap, faţă, în zona ochilor, nas, în jurul anusului, a organelor genitale şi sfârcurilor sau pe alte zone ale corpului.

Nu folosiţi pe aluniţe, cicatrici, piele cu pete, iritată, arsă de soare, crăpată, pe pielea care a fost depilată în ultimele 72 de ore sau pe pielea care a avut în trecut o reacţie alergică la cremele depilatoare.

În cazul în care luaţi medicamente ce pot afecta pielea sau dacă suferiţi de o boală de piele, verificaţi împreună cu doctorul dvs. înainte de utilizare, dacă puteţi folosi crema.

Înainte de fiecare utilizare, TESTAŢI REACŢIA ALERGICĂ a pielii prin aplicarea cremei pe o suprafaţă mică, urmând instrucţiunile menţionate. Dacă după 24 de ore nu există nicio reacţie adversă, conţinuaţi depilarea.

Dacă simţiţi furnicături/înţepături în timpul utilizării, îndepărtaţi imediat produsul şi clătiţi cu apă din abundenţă. Dacă persistă o senzaţie de usturime, solicitaţi sfatul medicului. Pielea poate fi mai sensibilă la scurt timp după utilizarea produsului, aşadar evitaţi să vă scărpinaţi în zona depilată.

După utilizarea produsului, vă recomandăm să aşteptaţi 24 de ore înainte de a utiliza anti-perspirant, produse parfumate, de a folosi echipamente de bronzare artificială, de a înota sau de a sta la soare.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

În caz de înghiţire, a se consulta imediat medicul şi a i se arăta ambalajul (recipientul).

A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi abundent cu apă şi a se consulta specialistul.

Conţine substanţe alcaline şi tioglicolat.

Produsul poate determina ca suprafeţele să devină alunecoase.

Evitaţi vărsarea produsului pe covoare, haine sau podea.