Beneficiile Cremei Depilatoare Natural Inspirations™

După ce ți-ai ascuns picioarele în pantaloni și colanți de-a lungul iernii, când în sfârșit au apărut razele soarelui, este minunat să simți căldura soarelui pe piele și să te simți încrezătoare în același timp.

Poate  vrei ca picioarele tale să fie fine pentru a le arăta în noua ta rochie sau vrei să îndepărtezi părul nedorit de pe linia bikinilor pentru a merge la mare. Dacă ești în mare grabă pentru că trebuie să fii gata foarte repede de plecare, atunci folosirea unei lame poate fi o soluție tentantă – este ieftină, ușoară, o tehnică pe care o poți aplica singură foarte repede și deși este un proces foarte rapid, există câteva aspecte negative atunci când se utilizează această metodă.

În primul rând, lama va tăia firele de păr doar de la suprafața pielii, ceea ce înseamnă că, senzația de piele netedă creată este temporară, înainte să observi că părul a început să crească din nou și va trebui reluat procesul la nesfârșit. Epilarea picioarelor cu lama produce, de asemenea, creșterea firelor de păr cu capăt drept, mai degrabă decât  a celor cu capăt conic. Asta înseamnă că noile fire de păr vor crea iluzia că sunt mult mai groase și mai aspre decât erau înainte. De asemenea, riști să te zgârii sau să te tai pe parcursul procesului de epilare, în special dacă te grăbești.

Utilizarea benzilor epilatoare de ceară, pe de altă parte, poate dura mai mult timp , dar sunt mult mai eficiente pe termen lung, deoarece smulg firele de păr din rădăcină ceea ce înseamnă că va dura mult mai mult până vor crește din nou, iar firele ar trebui să crească mult mai subțiri decât înainte. Sunt minunate pentru îndepărtarea părului nedorit de pe majoritatea părților corpului, fie picioare, axile, linia bikinilor sau chiar de pe față, datorită faptului că sunt disponibile  într-o varietate de forme și mărimi! Benzile de ceară rece sunt foarte ușor de folosit acasă și vei putea fi capabilă să îndepărtezi suprafețe mari de păr nedorit foarte repede. De asemenea, fac și foarte puțină mizerie, datorită faptului ca benzile au deja ceara aplicată.

Dacă nici rasul, nici epilarea cu ceară nu sunt pentru tine, atunci poți lua în considerare crema pentru epilare, care este cea mai puțin dureroasă metodă dintre toate! Crema se întinde pe zona unde dorești să îndepărtezi părul și acționează asupra proteinelor din keratina firului de păr, transformându-le într-o substanță asemănătoare cu jeleul, care se îndepărtează ușor de pe piele când înlături crema! Această metodă funcționează singură, astfel încât odată aplicată crema te poți ocupa de alte lucruri, cum ar fi periatul dinților, până vine momentul să o îndepărtezi.

Veet® Cremă Depilatoare Natural Inspiration™ cu extract natural de Ulei din Semințe de Struguri vă lasă pielea hidratată și fină la atingere. Crema are o formulă specială cu extract natural de ulei din semințe de struguri, ingredient cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și cu un parfum revigorant inspirat de natură. Noua Cremă depilatoare Veet Natural Inspirations™ nu numai că îndepărtează delicat părul aproape de rădăcină, dar este eficientă și pe părul scurt. Adecvată pentru toate tipurile de piele (inclusiv pentru pielea sensibilă).

Gama Veet Natural Inspirations™ conține atât creme, cât și benzi depilatoare (care asigură până la 28 de zile* de finețe mătăsoasă la atingere). Ceara este făcută din 90% ingrediente de origine naturală. Aceasta include rășină derivată din pin și Aloe Vera naturală, cu efect de împrospătare,  cunoscută pentru proprietățile sale de hidratare. Toate aceste ingrediente ajută la hrănirea, hidratarea și netezirea pielii după utilizarea cerii. Cremele au un parfum revigorant și conțin ulei din semințe de struguri, de asemenea cunoscut pentru proprietățile sale emoliente.

Dacă nu ai încercat deja, de ce să nu încerci ceva nou la următoarea sesiune de epilat?* Potrivit testelor realizate de producător