Cremă depilatoare Veet Silk and Fresh™

Indiferent dacă este vorba despre firele de păr crescute pe picioare pe care nu ai avut timp să le îndepărtezi, sprâncene stufoase care au nevoie de un pic de finisare sau o linie a bikinilor nefinisată, îndepărtarea părului nedorit poate fi o experiență dureroasă în adevăratul sens al cuvântului.

Din fericire, sunt o mulțime de alte metode pentru a scăpa de părul nedorit; cu toate că ceea ce funcționează pentru o persoană ar putea să nu funcționeze pentru alta. Unii oameni preferă ceara, în timp ce alții preferă crema depilatoare sau folosirea lamei.

Crema depilatoare distruge structura firului de păr si dizolvă keratina, slăbind rezistența firelor de păr. Acestea ar trebui sa cadă ușor din folicul și să le poți îndepărta împreună cu crema folosind spatula din pachet. Este o metodă grozavă dacă ești mai sensibilă la durerea provocată de alte metode de îndepărtare a firelor de păr nedorite, deşi are şi un aspect negativ, şi anume mirosul neplăcut.

Cremele depilatoare sunt cunoscute pentru mirosul lor neplăcut. Faptul că trebuie să exfoliezi  pielea insistent după și că, după folosirea acesteia, trebuie să aerisești camera pentru a intra aer curat, face această tehnică mult mai puțin atrăgătoare.

Veet a înțeles acest lucru și a venit cu o formulă nouă și îmbunătățită pentru cremele depilatoare.  Cremele depilatoare Veet Silk & Fresh™ au fost îmbunătățite cu un parfum nou, ceea ce înseamnă că nu va mai exista mirosul persistent în timpul sau după procesul de epilare, făcând întreaga experiență mult mai plăcută. Ingredientele Aloe vera si vitamina E prezente în cremă sunt menite să hidrateze pielea, menținând-o moale si mătăsoasă la atingere.

Cu mirosul său nou și îmbunătățit, crema depilatoare Veet Silk & Fresh™ este o opțiune grozavă pentru acasă. Este ușor de folosit și foarte rapid de utilizat!. La fel ca la majoritatea cremelor depilatoare, aplici crema pe suprafața de pe care vrei să înlături părul nedorit cu spatula de plastic inclusă în set, aștepți 5 - 10 minute și ștergi cu o cârpă umedă. Amintește-ți întotdeauna să citești instrucțiunile de folosire și să faci un test pe piele înainte de utilizare pentru a evita o posibilă reacție alergică.

În afară de aceasta, folosirea cremelor are o mulțime de beneficii. În primul rând, rezultatele finale vor dura ceva mai mult decât în cazul epilatului cu lama deoarece crema înlătură părul de la suprafața pielii. De asemenea, este un proces eficient și lipsit de durere. Deci, folosirea cremelor depilatoare nu prezintă riscuri de tăiere sau zgârieturi provocate de lamele de ras și nici durere provocată de smulgerea firelor, reprezentând o opțiune grozavă pentru cei cu o toleranță scăzută la durere și perfectă pentru zonele sensibile cum ar fi axilele.

Este o metodă grozavă pentru a putea fi folosită la axilă sau în alte zone ce nu sunt suficient de netede, astfel încât  să se poată  aplica crema pe formele și rotunjimile corpului și pentru a fi lăsată să se dizolve rădăcina firului de păr. Când vine vorba de înlăturarea cremei după ce aceasta și-a făcut efectul, în momentul îndepărtării acesteia de pe piele, se va realiza și o exfoliere a pielii în același timp. Înlăturând celulele moarte de la suprafața pielii ajută pielea, de asemenea, să strălucească!

Cu toate aceste beneficii ale noii formule îmbunătățite, cu miros proaspăt, de ce să nu folosești creme depilatoare și să observi rezultatele obținute.