Descoperă benzile depilatoare cu ceară rece Veet

Cu ceara Veet te bucuri de piele fină până la 28 de zile. Pentru că benzile de ceară sunt eficiente pe părul de 1.5 mm sau mai lung, nu trebuie să aștepți prea mult între epilări!

Dacă îți dorești îndepărtarea rapidă a părului, benzile depilatoare Veet sunt gata de utilizare și permit îndepărtarea părlui instant fără să fie nevoie de încălzirea cerii la microunde. Pur și simplu freacă benzile de ceară între mâini și sunt gata! Asigură-te că pielea ta este complet curată și uscată pentru a te asigura că ceara acționează eficient.

Pentru îndepărtarea părului de pe față am creat benzi depilatoare pentru față care sunt ideale pentru zonele mai mici și mai delicate cum ar fi zona buzei superioare, obraji și bărbie. Dacă ai piele sensibilă, benzile de ceară Veet pentru piele sensibilă sunt perfect pentru tine!


Dacă îți dorești depilare profesională poți obține rezultate ca la salon la tine acasă. Alege un produs din gama Veet Ceară Caldă sau gama Easy Wax. Dacă însă îți dorești rezultate instant dar ceara nu este pentru tine, încearcă cremele depilatoare Veet.


Vei găsi intrucțiunile complete despre cum să folosești benzile cu ceară rece Veet aici. Sau vizionează clipurile cu instrucțiuni care te vor ghida în acest proces.