Conseils pour avoir une belle peau

O metodă rapidă și nedureroasă de a scăpa de părul nedorit este să încerci Cremele depilatoare Veet. Formula specială slăbește firul de la rădăcină și conține agenți de hidratare pentru ca tu să ai o piele și mai frumoasă. Părul este îndepărtat chiar de sub primul strat de piele și crește la loc cu rădăcini mai mici care se simt foarte fine la atingere. Rezultatele se pot păstra cu până la două ori mai mult timp decât dacă folosești lama de ras!

Alege din cremele cu acțiune rapidă, special concepute pentru piele sensibilă și cremele de folosit sub duș care conțin ingrediente rezistente la apă. Au inclusă în pachet și o spatulă pentru aplicare așă că relaxează-te! Ai toate ustensilele necesare pentru aplicarea și îndepărtarea acestei creme. Îndepărtează părul nedorit în 3-6 minute*, fără chin și proceduri complicate!

Asigură-te că pielea ta este frumoasă și sănătoasă. Este impotant să citești și să urmezi toate instrucțiunile de utilizare. Nu lăsa crema să acționeze mai mult de 6 minute (sau 10 minute dacă folosești crema pentru piele sensibilă)

Vei găsi instrucțiunile complete despre folosirea cremelor Veet aici. De asemenea, vizionează clipurile noastre cu instrucțiuni și un ghid care să te ajute în acest proces.

*Intervalul de timp variază în funcție de produs. Pentru Crema pentru piele normală sau uscată: 3-6 minute.
Crema pentru piele sensibilă: 5-10 minute.