Descoperă Veet Ceară Caldă

Veet Ceară Caldă este primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când ai timp să te răsfeți. Vei avea o piele extra fină, catifelată și plăcută la atingere timp de până la 4 săptămâni. Aceasta este metoda cea mai bună să obții rezultate de salon chiar la tine acasă. Începe prin a încălzi ceara într-un cuptor cu microunde sau un aragaz, ia-o cu grijă și ești gata să începi. Spatula pentru aplicarea produsului are și un ghid care te învață la ce temperatură este ceara sigură pentru aplicare. Este foarte simplu! Rezultatele fine ca la salon ce durează și nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Pentru rezultate excelente trebuie să știi că ceara caldă acționează cel mai bine pe firele de păr lungi de 5 mm.

Acum ești gata să îți arăți pielea fină și catifelată întregii lumi!

Pentru o îndepărtare rapidă a firelor de păr sau pentru firele de păr foarte scurt Benzile depilatoare cu ceară Veet sunt o soluție mai bună sau dacă dorești rezultate instante dar ceara nu e pentru tine, cremele depilatoare Veet sunt perfect pentru tine.


Vei găsi instrucțiuni complete despre cum să folosești produsele Veet aici. Avem și sfaturi folositoare dar si clipuri cu instrucțiuni care te vor ghida în acest proces.