Veet Natural Inspirations™ pentru piele vizibil mai fină

Picioarele frumoase și mătăsoase la atingere, sunt cele mai apreciate în timpul verii. Există întotdeauna oportunitatea de a purta fuste scurte și costume de baie pentru a-ți etala picioarele proaspăt epilate în razele soarelui, iar acum aceste oportunități sunt ușor de atins cu aceste sfaturi cheie în scopul obținerii unor picioare frumoase și mătăsoase la atingere.

Tonifierea

Dacă vrei să îți tonifiezi picioarele, dar nu vrei să plătești un abonament costisitor la o sală de gimnastică, de ce nu cobori din mijloacele de transport cu câteva stații mai devreme în drumul spre casă de la locul de muncă, astfel încât să adaugi câțiva pași suplimentari rutinei tale zilnice? Sau ai putea să faci câteva genuflexiuni acasă în fiecare seară. De ce nu le faci în timp ce te uiți la televizor? Orice exercițiu în plus   te va ajuta să îți tonifiezi mușchii picioarelor și îți va face bine pentru starea generală de sănătate.

Epilarea

Dacă planul tau este să îți petreci toată vara în pantaloni scurți și în fuste, atunci probabil că nu vrei să te gândești toată ziua la îndepărtarea părului nedorit. Și nu va trebui să o faci dacă vei folosi metoda potrivită din prima.

Epilarea cu ceară este una din cele mai durabile metode de îndepărtare a părului nedorit: firele de păr sunt smulse din radăcină, luându-le mai mult timp sa crească la loc. Poți să te epilezi, de asemenea, foarte ușor și acasă. Veet® Benzi Depilatoare Natural Inspirations™ cu Ulei Natural de Argan îți oferă o finețe de lungă durată de până la 28 de zile[1]. Datorită formulei sale cu rășină derivată din brad și  a șervețelelor îmbogățite cu ulei natural de argan, recunoscut pentru proprietățile sale emoliente, noile benzi cu ceară Veet® Natural Inspirations™ vă lasă pielea hidratată și fină la atingere.

Exfolierea

Pentru rezultate mai bune, ar trebui să exfoliezi pielea cu o zi înainte de epilat – pentru a îndepărta toate celulele moarte de la suprafața pielii. Așa te poți asigura că benzile de ceară se vor lipi mai bine de firele de păr, îndepărtându-le cât mai eficient posibil, mai degrabă decât să smulgă stratul de celule moarte. O exfoliere bună ajută la reîmprospătarea pielii, lăsând o senzație de prospețime și netezire a picioarelor și  o strălucire discretă a pielii. În plus, îndepărtând celulele moarte, picioarele tale vor fi   într-o condiție perfectă pentru a prinde primul bronz odată ajunsă la plajă – doar să nu uiți de crema de protecție solară!

Hidratarea

După baie sau duș, cât încă ai pielea umedă, îți poți răsfăța pielea cu un tratament hidratant pentru a o rehidrata și a o hrăni. Asta îți va lăsa pielea lucioasă – atrăgând atenția asupra faptului de cât de sănătos arată.

Răsfață-ți picioarele

Finalizează totul cu o pedichiură frumoasă a picioarelor. Începe prin a înmuia picioarele într-un vas cu apă caldă, continuă prin a le exfolia prin mișcări circulare, insistând asupra călcâielor și asupra fiecărui deget pentru a îndepărta orice rămășiță de piele uscată. Clătește-le și usucă-le. Pilește-ți unghiile, astfel încât să aibă aceași dimensiune, îndepărtând orice urmă de lac de unghii și finisează-le cu un lac în culoarea ta preferată.[1] Potrivit testelor realizate de producător