Folosește Veet® în siguranță

Toate produsele Veet sunt concepute să ofere o piele fină, plăcută la atingere în confortul propriei tale case. Pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate, este important să urmezi precauţiile și astfel vei avea siguranța că pielea ta rămâne catifelată şi frumoasă.

Înainte să folosești orice produs de îndepărtare a firelor de păr, testează o porțiune de piele aplicând și îndepărtând produsul de pe o zonă mai mică de piele pe care dorești să o depilezi. Urmează toate instrucțiunile de utilizare. Dacă după 24 de ore piele ta nu prezintă nici o reacție adversă continuă să folosești produsul. Indiferent de produsul Veet pe care îl folosești asigură-te că citeşti și urmezi intrucțiunile de pe ambalaj înainte de depilare.

Dacă alegi să folosești ceara, îți recomandăm să te exfoliezi cu 24 de ore înainte și astfel vei obține cele mai bune rezultate. Se merită să o faci în special dacă ai fire de păr crescute în piele. Dacă încerci depilarea cu ceară pentru o ocazie specială asigură-te că o faci cu o zi înainte pentru ca roșeața să aibă timp să se estompeze.

Produsele Veet funcționează cel mai bine pe pielea curată și uscată. Sebuumul secretat de piele în mod natural sau cremele hidratante au impact asupra performanței produselor Veet așadar, spală și usucă zona pe care dorești să efectuezi depilarea.

Și nu uita că Veet are o gamă special creată pentru pielea Sensibilă,

Urmărind aceste sfaturi poți alege metoda potrivită de îndepărtare a părului nedorit. Apoi fi pregătită să captezi atenţia oriunde te duci!