Retuşuri de vacanţă

Sezonul vacanțelor bate la ușă, iar femeile din toată țara se pregătesc să evadeze din rutina zilnică pentru a se relaxa într-o zonă însorită. Cu gândul la petrecerea unei zile  la plajă, sunt atâtea lucruri de plănuit înainte de  plecare. Ce îmbrăcăminte vei lua cu tine? Ai nevoie să cumperi ceva nou? Ce produse esențiale de înfrumusețare ai nevoie să iei cu tine ca să ai mereu grijă de înfățișarea ta, chiar și în vacanță?

Vei avea nevoie de toate lucrurile de bază, de la rochii la încălțări - incluzând aici și încălțămintea cu toc desigur - gel de duș și șampon. Mai trebuie să te gândești și la crema de protecție solară, deodorant, pastă de dinți și poate un pic de make-up/ produse de machiaj de asemenea… dar te-ai gândit la cum o să ții pasul cu rutina ta de îndepărtare a părului nedorit cât timp ești  plecată în vacanță?

Îți poți epila picioarele înainte de plecare pentru a te asigura că vor rămâne fine până la 28 de zile, ceea ce  te va relaxa pe toată perioada vacanței. Dar cum rămâne cu zonele mai greu accesibile ? De exemplu, ai putea îndepărta părul de pe linia bikinilor înainte de plecare, dar trebuie să fii pregătită să eviți orice situație jenantă, în cazul în care ai omis  un fir de păr nedorit. Nu vrei să porți bikinii, iar apoi să realizezi că mai sunt câteva fire care n-ar trebui să fie acolo. Pentru că trebuie să te simți mereu fericită și încrezătoare cu felul în care arăți, noul trimmer electric Sensitive Precision™ de la Veet, ar putea fi accesoriul portabil perfect pentru tine, pe care să îl poți  în bagaj, asigurandu-te astfel că nu vei fi niciodată blocată într-o astfel de situație.

Cu cât depistezi mai repede vreun fir nedorit, trimmerul electric Veet Sensitive Precision™ te va ajuta să scapi de el. Descoperă cea mai recentă inovaţie de la VEET, delicată, precisă și rapidă,  care te scapă de părul nedorit fără teamă de tăieturi, căci lamele nici măcar nu ating pielea. Dacă vrei să razi părul la o lungime de 0,5mm* folosește capătul de mare precizie fără niciun pieptene, pentru procesul de tăiere a părului.*. Dacă doar vrei să tunzi tot părul la aceeași lungime, ataşează pieptenele adecvat la aparat. Când ai terminat și de pe linia bikini-lor s-a îndepărtat părul nedorit curăță părul de pe lame cu peria de curățare,  pune-l înapoi în cutia lui și apoi împachetează totul din nou!

Pe lângă folosirea lui pentru linia bikinilor,   trimmer-ul electricVeet Sensitive Precision™ are beneficii duble, poate fi folosit și pentru sprâncene – pentru că acesta are două capete și doi piepteni în pachetul de produs (capătul mai mare este pentru bikini, picioare și axilă, iar capătul mai mic este pentru sprâncene).  Nu trebuie decât să schimbi capetele și îl vei avea pe cel pentru sprâncene. Ataşează pieptenele destinat acestui capăt și decide la ce lungime ți-ar plăcea să tai – pieptenele are două fețe, deci poți alege între 2mm sau 4mm lungime. Trece aparatul prin sprâncene și va tunde toate firele la aceeași lungime.

Poți, de asemenea, să îndepărtezi firele nedorite în același fel ca și pentru linia bikinilor, folosind trimmer-ul fără nici un pieptene ataşat.

Nu în ultimul rând, îl poţi lua cu tine oriunde mergi pentru că ocupă foarte puţin spaţiu!

Gata, ești pregătită pentru vacanță! Ține minte doar să împachetezi și crema de soare!

*Disclaimer: taie părul la o lungime de 0.5mm