Sfaturi despre cum să îți menții pielea hidratată

Hidratarea îți poate păstra pielea sănătoasă și hrănită astfel ca tu să arăți frumoasă și radioasă, strălucind de încredere! Toate ne dorim o piele fină și Veet te poate ajuta să o obții. Multe dintre produsele Veet conțin ingrediente de hidratare precum crema depilatoare îmbogățită cu Lapte de Lotus, cunoscut pentru propriețățile sale emoliente. Așadar vei avea nu doar o piele catifelată, ci şi hidratată iar părul care va crește se va simți mai moale la atingere.

Îți oferim câteva sfaturi esenţiale pe care le poți incorpora în rutina ta zilnică:

  • Hidratează-ți pielea din interior către exterior și bea cel puțin 6-8 pahare(1.5 - 2 L) de apă pe zi.
  • Folosește o cremă hidratantă. Poți să folosești o cremă cu o textură ușoară pe timp de zi iar pentru noapte un alt tip de cremă, puternic hidratantă. Este foarte important în special în timpul iernii atunci când pielea este predispusă la uscare.
  • Exfolierea este o metodă excelentă de îndepătare a celulelor moarte. Majoritatea tipurilor de piele poate fi exfoliată o dată pe săptămână, dar dacă pielea ta este sensibilă exfoliază-te o dată la 15 zile.
  • Protejează-te împotriva razelor UV prin folosirea cremelor cu factor de protecție chiar și în zilele înnorate.
  • Dușurile lungi și fierbinți pot usca pielea, așadar este recomandat un duș cu apă potrivită. Vei culege roadele în scurt timp și vei vedea că a meritat!
  • Folosește Crema depilatoare Veet în loc de lama de ras. Cremele Veet nu numai că îndepărtează părul dar și hidratează pielea în același timp.