Veet pentru tine

Produsele Veet au o formulă specială ce îți face pielea fină la atingere, indiferent ce tip de piele ai. Te vom ajuta să alegi soluția ideală pentru tine și să obții rezultate profesionale ca la salonul de cosmetică în intimitatea propriului cămin.

Fie că ești în căutarea unor metode pentru zone speciale cum ar fi linia bikinilor sau pentru zone convenabile precum picioarele, aici vei găsi diverse metode de depilare Veet pentru zilele ocupate, menite să îţi ofere o piele catifelată ce durează până la 4 săptămâni.

Crema depilatoare este o metodă simplă și complet nedureroasă pentru a spune adio părului nedorit. Formula specială Veet slăbește firul de păr și conține aditivi de hidratare care lasă pielea plăcută.

Benzile depilatoare sunt soluția cea mai simplă recomandată dacă dorești să obții rezultate de durată. În plus, depilarea cu benzile de ceară rece Veet va face ca părul să crească la loc mai puțin, mai moale și mai fin.

Pentru rezultate de durată ca la salon încearcă aparatul cu ceară caldă Veet Easy Wax. Este cea mai buna soluție pentru tine oferindu-ți până la 4 săptămâni de finețe.

Dacă părul facial este problema Veet îți oferă combinația perfectă între grijă și rezultate de durată. Produsele ușor de utilizat te ajută să aplici cantitatea ideală de ceară exact acolo unde este nevoie - sprâncele, buza superioară și bărbie.


Acum alege metoda care ți se potrivește! Încearca sistemul de căutare Gasește-mi produsul Veet care te ajută să alegi produsele potrivite pentru tine astfel ca tu să ai o piele frumoasă, fină și plăcută la atingere.