Mit și Adevăr : Adevăruri

Adevăr: Cremele depilatoare Veet nu îți fac pielea întunecată.

Nu trebuie sa îți faci griji că pielea ta va fi întunecată dacă folosești Veet. Întunecarea pielii este o reacție la iritație dar dacă este folosită corect, crema depilatoare Veet nu îți va irita pielea. Pentru cele mai bune rezultate, exfoliază pielea cu 24 de ore înaintea depilării. Crema depilatoare Veet are în componență o formulă de hidratare care ajută pielea să se mențină fină astfel ca tu să te simți minunat!

 

Adevăr: Ar trebui să îți pregătești pielea pentru depilare.

Ai nevoie doar de puțin timp pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate Veet. Spală cu apă caldă zona pe care vrei să o depilezi - îți deschide porii și spală orice reziduuri ale pielii. Este important să usuci bine pielea după. Urmează acești pași simpli și vei vedea că îndepărtarea părului cu Veet este simplă și eficientă!

 

Adevăr: Depilarea cu ceară face ca părul să crească la loc mai încet.

Depilarea cu benzile depilatoare Veet sau cu ceară caldă ajută la îndepărtarea părului de la rădăcină astfel, părul crește mai greu. Cu gama de ceară Veet te bucuri de o creștere a părului mai fin, mai moale și mai rar.

 

Adevăr: Hainele strâmte favorizează creșterea firului de păr în piele.

Purtarea unor haine strâmte favorizează creșterea firelor de păr în piele pentru că blochează firul iar foliculii de păr se inflamează. Aceasta se întâmplă în special în zona bikinilor iar rasul cu lama accentuează acest lucru. Exfoliază pielea în mod regulat și poartă haine comode. Te vei simți frumoasă și nu vei avea fire de păr crescute sub piele.

 

Adevăr: Nu trebuie să te bronzezi imediat după depilare.

Este recomandat să aștepți 24 de ore înainte de expunerea la soare și înainte de folosirea cremelor cu agenți de bronzare. Piele ta este mai sensibilă după îndepărtarea părului deci este foarte important să folosești creme cu factor de protecție înainte de expunerea la soare. Ca să îți menții pielea frumoasă în fiecare zi folosește cremă cu factor de protecție zilnic pentru că razele UV cauzează îmbătrânire prematură și dăunează iremediabil pielea.

 

Adevăr: Nu ar trebui sa înoți imediat după depilarea cu ceară.

După depilare pielea este mai sensibilă decât de obicei, de aceea este bine să alegi alte forme de relaxare pentru ca pielea ta să aibă timp să se refacă. Recomandăm să aștepți 24 de ore înainte să mergi la înot.

 

Adevăr: Poț să îndepărtez părul și singură.

Bineînțeles că poți! Veet îți oferă posibilitatea să îndepărtezi singură firele de păr și să ai cele mai fine rezultate. Vezi video-urile noastre și instrucțiunile de pe ambalaj pentru mai mult curaj și bucură-te de îndepărtarea părului în confortul și intimitatea casei tale.

 

Adevăr: Evită să te razi în zona bikinilor.

Zona bikinilor este foarte sensibilă și deși poate ești tentată să o razi, este mai bine să eviți. Rasul face ca firele de păr să crească în piele iar pielea ta se poate usca și te vei alege cu tăieturi și crestături. Alege o soluție depilatoare Veet pentru îndepărtarea părului nedorit. Nu uita! Este important să citești toate instrucțiunile de utilizare de pe ambalaj înainte de depilare.

 

Adevăr: Trebuie să testez orice produs Veet înainte să încep depilarea pe orice zonă a corpului.

Înainte de utilizare trebuie să testezi produsul pe o porțiune mică de piele acolo unde se va produce depilarea. Dacă după 24 de ore nu ai nici o reacție alergică poți trece la folosirea produsului.

 

Adevăr: Stresul îmi afectează pielea.

Anxietatea are întradevăr efect asupra pielii tale. Păstrează-ți mintea limpede și liniștită, trasează-ți limite și încearcă să nu lași stresul să-ți afecteze sănătatea. Concentrează-te pe lucrurile care îți plac și răsfață-te din când în când.

 

Adevăr: Sarcina afectează sensibilitatea la durere.

Sarcina reprezintă o perioadă specială iar corpul tău trece printr-o serie de schimbări care îți pot face pielea mai sensibilă la durere. Schimbările hormonale și fluxul crescut de sânge în piele poate cauza diverse reacții la unele produse, așa că este foarte important să citești intrucțiunile de pe ambalaj înainte de utilizare.

Pe timpul sarcinii depilarea cu ceară poate cauza înroşirea pielii, așadar îți recomandăm Cremele Depilatoare Veet in această perioadă. Citește precauțiile și instrucțiunile de pe ambalaj pentru mai multe informații.

 

Adevăr: Pot obține rezultate profesionale de salon la mine acasă.

Sigur că da! Toate produsele Veet dau rezultate foarte bune dar noi îți recomandăm în acest caz Veet Easy Wax. Aceste tratamente de înfrumusețare te ajută să obții rezultate ca la salonul de cosmetică, la tine acasă! Depilatorul electric Veet Easy Wax are grijă de pielea ta, lăsând-o fină și plăcută la atingere timp până la 4 săptămâni.

 

Adevăr: Nu ar trebui să îndepărtez părul din aceeași zonă în fiecare zi.

Îți recomandăm să aștepți cel putin 72 de ore între depilări indiferent care de metoda pe care o folosești. Ai grijă să nu depilezi cu ceară aceeași zonă în mod repetat în timpul aceleiaşi sesiuni pentru ca pielea ta să se mențină sănătoasă și frumoasă.

 

Adevăr: Când îndepărtez părul pielea mea trebuie să fie curată și uscată.

Este foarte important să cureți și să usuci pielea înaintea depilării. Grăsimea și reziduurile de la cremele hidratante sau cu protecție solară împiedică crema depilatoare și ceara să atingă cele mai bune rezultate.

 

Adevăr: Mai mulți factori influențează felul în care arată pielea mea.

Te-ai întrebat vreodată de ce ai zile în care pielea ta arată ultra radiantă? Probabil că ai urmat toate aceste sfaturi care contribuie la o piele frumoasă: mâncarea sănătoasă, ai băut multă apă, ai folosit protecție solară, ai calmat stresul și ai dormit suficient de bine. Toate acestea sunt lucruri simple care te ajută să arăți foarte bine!

 

Adevăr: Depilarea poate fi mai dureroasă pe durata ciclului menstrual.

Pentru că ceara îndepărtează părul din rădăcină, această metodă poate fi dureroasă! În timpul ciclului menstrual depilarea cu ceară poate fi mai dureroasă decât de obicei pentru că și corpul tău este mai sensibil. Încearcă Cremele depilatoare Veet pentru o depilare fără nici un pic de durere.

 

Adevăr: Depilarea este mai dureroasă în zilele răcoroase.

Este adevărat! În zilele răcoroase mușchii noștrii se contractă involuntar iar pielea se întinde. În zilele friguroase depilează-te într-un mediu confortabil și călduros iar porii se vor deschide reducând discomfortul. Pentru o depilare fără dureri în zilele răcoroase încearcă Cremele depilatoare Veet. Acționează atât de bine pentru că ingredientele active ajung în profunzimea pielii dizolvând proteinele care ajută la creșterea părului.

 

Adevăr: Este bine să evit deodorantele ce conțin alcool înainte și după depilare.

Produsele pe bază de alcool pot cauza iritarea pielii, de aceea recomandăm să aștepți 24 de ore după depilare înainte să începi să le aplici din nou.

 

Adevăr: Produsele din ceară ar trebui folosite o singură dată.

Sfatul nostru este să nu refolosești ceara deja folosită pentru depilare din motive de igienă.

Există o singură excepție. Atunci când folosești o banda depilatoare cu ceară și o îndepărtezi, o mai poți folosi pe o porțiune mică de piele care nu s-a depilat de la prima aplicare iar mai apoi arunc-o în mod responsabil. Benzile de ceară Veet nu ar trebui să fie refolosite în afară de această excepție.

 

Adevăr: Exfolierea poate preveni creșterea firelor de păr în piele.

Vrem să ne păstrăm piele fină și plăcută la atingere fără fire de păr inestetice sub piele. Exfolierea îndepărtează resturile de celule moarte și este una dintre cele mai ușoare metode de a preveni părul crescut sub piele. Exfoliază pielea în mod regulat - o dată pe săptămână este ideal în caz că nu ai piele sensibilă. În caz contrar, piele sensibilă ar trebui exfoliată doar o dată la 15 zile.

 

Adevăr: Tunderea părului înainte reduce discomfortul țn timpul depilării

Benzile depilatoare Veet sunt eficiente și pe părul de 1.5 mm. De aceea poți tunde părul de pe picioare, linia bikinilor și axile pentru ca experiența Veet să fie și mai plăcută! Părul mai lung de 5 mm (3/16 dintr-un inch) ar trebui tuns la o lungime mai scurtă pentru evitarea discomfortului. În plus vei îndepărta părul mai eficient, ceea ce te ajută să economisești benzile depilatoare!