Depilarea : Depilarea facială

Este cel mai bine păstrat secret al unei femei - depilarea facială într-o clipită! Dă ochii cu toată lumea și fă-o cu încredere cu ajutorul lui Veet care îți oferă finețe ca parte din rutina ta zilnică de înfrumusețare. Gama pentru depilare de la Veet este ideală pentru zone mai delicate cum ar fi sprâncenele, buza superioară, obraji și bărbie.

  • Dacă îți dorești o metodă rapidă și nedureroasă pentru îndepărtarea părului nedorit, Veet® High Precision Facial Wax este perfect. Acționează aproape de rădăcină și oferă până la 4 săptămâni de finețe asigurându-ți o piele a feței delicată și hidratată.
  • Poți obține rezultate de durată cu Veet Precision Wax & Care. Este conceput special pentru a îndepărta părul nedorit de pe față indiferent de tipul tău de piele. Tubul ușor de utilizat îți oferă cantitatea precisă de ceară de care ai nevoie exact acolo unde trebuie.
  • Benzile depilatoare Veet sunt foarte ușor de folosit - conceptul deosebit Easy Grip™ îți oferă până la 4 săptămâni de finețe dintr-o singură mișcare. Funcționează chiar și pe firele de păr foarte scurte și, dacă îl folosești regulat vei avea fire de păr mai fine, mai moi și mai puține.
  • Dacă ai piele sensibilă încearcă Benzile depilatoare de față pentru piele sensibilă. Sunt create special cu o formulă cu ulei de migdale și Vitamina E cunoscute pentru beneficiile lor asupra pielii sensibile.


Acum cu Veet îndepărtarea părului de pe față este foarte simplă dar, pentru că este vorba despre o zonă sensibilă este indicat să urmezi sfaturile noastre pentru a te asigura că vei avea o piele care rămâne incredibil de fină și catifelată.

  • Înainte de utilizare testează o mică porțiune de piele din zona pe care dorești să o depilezi urmânnd toate instrucțiunile de pe ambalaj. Dacă pielea nu prezintă nici o reacție adversă în următoarele 24 de ore poți continua să folosești.
  • Asigură-te că fața ta este curată și uscată înainte să folosești Veet pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Pentru a-ți menține o piele frumoasă și catifelată fără iritații nu folosi produse ce conține arome(precum cremele hidratante), evită înnotul, bronzarea naturală și artificială pentru cel puțin 24 de ore după depilare.