Depilarea : Depilarea liniei bikinilor

Să fi surprinsă cu o linie a bikinilor nedepilată este cel mai mare coșmar dar datorită lui Veet acum poți arăta excelent! Simte-te încrezătoare și mereu pregătită. Alege un produs din gama Veet fie că îți dorești rezultate rapide atunci când timpul te presează, fie că vrei rezultate de durată și finețe ce durează până la 4 săptămâni.

  • O metodă rapidă și nedureroasă pentru depilarea liniei bikinilor este Crema depilatoare Veet. Este special concepută pentru o depilare simplă și pentru o piele hidratată. Trebuie doar să ai grijă ca produsul să nu atingă zonele intime și nu îl lăsa să acționeze mai mult timp decât este recomandat*.
  • Bucură-te de o depilare a liniei bikinilor ce durează până la 4 săptămâni cu ceara Veet. Alege Veet Benzi depilatoare pentru Axilă şi Linia Bikinilor pentru o soluție imediată sau ceară caldă pentru rezultate profesionale și de durată la tine acasă.
  • Aparatul Veet EasyWax™ Electrical Roll-On este special conceput pentru ca tu să obții rezultate profesionale ca la salon la tine acasă. Alege rezerva specială pentru linia bikinilor și axile care se potrivște perfect depilării acestor zone.


Depilarea liniei bikinilor este acum mai simplă cu Veet, dar pentru că este o zonă sensibilă este recomandat să urmezi sfaturile noastre și vei avea siguranța celor mai bune rezultate și fără iritații.

  • Înainte de utilizare testează o mică porțiune de piele din zona pe care dorești să o depilezi urmânnd toate instrucțiunile de pe ambalaj. Dacă pielea nu prezintă nici o reacție adversă în următoarele 24 de ore poți continua să folosești.
  • Poți folosi cremel Veet în jurul liniei bikinilor dar ai grijă să nu atingi zonele intime. Dacă aplici produsul prea aproape de zona organelor genitale poți avea parte de reacții adverse.
  • *Timpul de acțiune pentru Cremele depilatoare Veet variază în funcție de varianta de produs. Crema pentru piele normală și uscată are nevoie de un interval de 3-6 minute, în timp ce crema pentru piele sensibilă de 5-10 minute. Asigură-te că urmezi cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și respecti timpul de acțiune al produsului.


Dacă folosești benzile depilatoare cu ceară rece Veet le poți tăia pentru acele zone dificil de atins sau pentru zonele mai delicate.

  • Firele de păr crescute în piele pot fi problematice mai ales in zona bikinilor. Exfoliază-te cu 24 de ore înainte să folosești produsul Veet și poartă lenjerie din bumbac și haine comode pentru a evita favorizarea apariției lor.
  • Pentru a menține o piele frumoasă și catifelată nu folosi produse aromate(creme hidratante), evită înnotul, bronzarea naturală sau artificială pentru cel puțin 24 de ore dupa depilare.