Depilarea : Depilarea picioarelor

Fi sigură pe tine și pășește cu încredere acum că poți avea picioare mătăsoase cu Veet! Fie că ai nevoie de o soluție depilatoare rapidă pentru zilele în care ești foarte ocupată sau ai nevoie de finețe de durată și ai timp să te răsfeți, există o solutie Veet specială pentru tine. Alege din gama de ceară și creme și bucură-te de picioare frumoase de durată care vor întoarce capete!

  • Bucură-te de o piele fină la atingere timp de până la 4 săptămâni cu Benzile depilatoare cu ceară rece Veet. Acționează pe părul lung de 1.5mm așa că nu trebuie să aștepți prea mult între depilări!
  • Pentru rezultate profesionale încearcă Veet EasyWax™ Electrical Roll-On, un sistem ușor de utilizat cu ceară încălzită electric care îți oferă rezultate de salon la tine acasă. Sau poți să alegi o altă metodă cu ceară caldă parfumată cu arome delicioase pentru ca tu să te simți răsfățată și să obții rezultate care durează.
  • Dacă îți dorești o metodă rapidă și nedureroasă pentru îndepărtarea părului, Cremele Veetsunt perfecte pentru tine.Sunt îmbogățite cu ingrediente hidratante care te ajută să îndepărtezi părul în doar 3 minut și în plus rezultatele durează cu până la de 2 ori mai mult decât la folosirea lamei de ras!

Folosește sistemul Găsește-mi produsul Veet pentru a descoperi cele mai bune metode pentru picioare frumoase și catifelate.

Ține minte câteva sfaturi de înfrumusețare:

  • -Înaintea depilării testează o mică porțiune de piele pe zona în care se va produce depilarea, urmând cu atenție intrucțiunile de pe ambalaj. Dacă nu ai nici o reacție adversă în urmatoarele 24 de ore poți continua să folosești produsul.
  • Nimeni nu vrea să aibă fire de păr crescute în piele! Exfoliază pielea înainte de folosirea oricărui produs Veet și poartă haine comode pentru a nu le favoriza apariția.
  • *Timpul de acțiune a Cremelor Depilatoare Veet variază în funcție de produs.Crema pntru piele normală și uscată acționează în intervalul 3-6 minute în timp ce Crema pentru piele sensibilă în 5-10 minute. Asigură-te că urmezi instrucțiunile de pe pachet și ia in calcul timpul necesar acțiunii produsului.
  • Pentru a-ți menține picioarele frumoase și evitarea iritațiior nu aplica produse ce conțin parfum, evită înnotul, bronzarea sub soarele natural sau la solar pentru cel puțin 24 de ore de la depilare.