Mit și Adevăr : Mituri

Mit: Rasul cu lama e cea mai eficientă metodă depilatoare.

Vei vedea cum începe sa-ți crească părul la doar o zi sau două după ce te-ai ras cu lama, dar cu Veet vei avea piele fină până la 4 săptămȃni. De asemenea, vei scăpa de pielea uscată de după radere.

 

Mit: Cremele depilatoare nu pot fi folosite în zona bikinilor.

Poți folosi creme depilatoare Veet în zona bikinilor dar ai grijă să nu ajungă în zonele  intime. Aplicarea produsului aproape de organele genitale poate cauza reacții adverse.

 

Mit: Ar trebui sa exfoliez pielea în aceeași zi în care vreau să mă depilez.

Pentru a obține cele mai bune rezultate la depilare trebui să exfoliezi zona cu 24 de ore înainte de folosirea produselor Veet. Astfel vei ajuta pielea sa rămȃnă mai moale și mai fină după depilare.

 

Mit: Cu cât te depilezi mai des, cu atat părul va fi mai gros.

Depilarea în mod regulat face ca părul sa crească mai fin și mai moale cu timpul iar cremele depilatoare nu afecteaza grosimea părului. Cu Veet te bucuri de o piele mai fină și de durată, avȃnd siguranța că părul care va crește la loc va fi mai subțire.

 

Mit: Persoanele cu piele sensibilă nu pot folosi Veet.

Poți folosi Veet chiar dacă ai piele sensibilă! Veet a realizat o gamă de produse ce conţine ingrediente special selectate pentru a acţiona cu succes şi pe piele sensibilă! Caută pe ambalajul produselor însemnul pentru "Piele sensibilă". În plus, acestea sunt testate dermatologic. Dacă ai piele normală este recomandat întotdeauna sa faci un test pe o porțiune mică de piele înainte de utilizare pentru a te vedea daca ai vreo reacție adversă. Citește instrucțiunile din interiorul ambalajului.

 

Mit: Ar trebui să folosesc produse pe bază de alcool la depilare?

Pentru a evita iritarea pielii nu folosi niciodată produse ce au în componența lor alcool, în timpul sau după terminarea depilării. Îndepărtează excesul de ceară rămas cu ajutorul șervețelelor Perfect Finish. Acum că ai terminat, păşeşte cu încredere!

 

Mit: Dușurile fierbinți sunt bune pentru pielea mea.

Dușurile lungi și fierbinți usucă pielea. Încearcă să faci dușuri cu apă călduță sau apă rece. Astfel ai grijă de pielea ta dar și de mediul înconjurător!

 

Mit: Dacă afară e înnorat nu trebuie să mă dau cu o cremă cu factor de protecție.

Razele ultraviolete cauzează îmbătrȃnirea prematură a pielii, așadar este esențial să te protejezi cu creme rezistente la UV chiar și în zilele noroase. Fă din asta o rutină zilnică de frumusețe.

 

Mit: Este greu sa păstrezi pielea fără fire de păr.

Să îți menții pielea fină și îngrijită este acum mai ușor decȃt crezi. Cu Veet poți avea piele fină pȃnă la 4 săptămȃni și folosind ceara Veet vei avea fire de păr mai puține, mai fine și mai moi! Suntem aici să te ajutăm să găsești cea mai potrivită soluție de depilare pentru tine. Încearcă sistemul Găsește-mi produsul Veet pentru a găsi produsul perfect pentru tine.

 

 Mit: Oricine poate folosi ceară depilatoare.

Depilarea cu ceară nu este recomandată celor în vȃrstă și bolnavilor de diabet. Deși nu este interzis femeilor gravide, pielea se poate înroşi mai uşor. Persoanelor în vârstă, diabeticilor și femeilor gravide le recomandăm Cremele depilatoare Veet. Citește precauțiile și intrucțiunile de pe ambalaj pentru mai multe informații.

 

Mit: Crema depilatoare și lama acționează la fel.

Cu cremele depilatoare Veet obții o piele mai fină și mai moale. Părul este îndepărtat din primul strat de piele și crește la loc cu rădăcini mai moi iar la atingere se simte mai fin. În schimb dacă folosești lama, părul este tăiat chiar deasupra pielii iar rădăcinile se simt aspre și neplăcute la atingere.

 

Mit: Părul crește la fel în timp chiar dacă folosesc crema depilatoare sau lamă.

Crema depilatoare Veet acționează aproape de rădăcină iar rezultatele durează de două ori mai mult decat cu lama. Așadar, poți obține o piele frumoasă și plăcută la atingere, fără păr, ce durează de două ori mai mult decât dacă în cazul utilizării lamei de ras.

 

Mit: După utilizare, trebuie sa arunc benzile pe care le primesc la Veet Easy Wax.

Nu! Aceste benzi pot fi spălate cu apă și apoi refolosite după uscare.

 

Mit: Ar trebui sa aștept cel puțin o lună înainte să mă epilez din nou.

Benzile depilatoare Veet sunt special create să îndepărteze părul de 1.5mm (1/16 inch). Asta înseamnă cât un grăunte de nisip așadar, nu trebuie să aștepți pentru ca părul să crească lung până să te epilezi din nou. Poți menține foarte ușor o piele fină! De aceea, când părul va crește din nou nu ar trebui să și rămână acolo!