Depilarea : Momentan folosești lama de ras?

Dacă preferi să folosești lama dar te gândești să încerci produsele Veet ca alternativă, vei descoperi o mulțime de beneficii și te vei convinge ca toate oferă rezultate de durată mai lungă decât lama de ras.

Folosind lama de ras, firele de păr vor crește la loc în doar 2 zile iar pielea ta va fi uscată.

Ceara Veet îți oferă până la 4 săptămâni de finețe. Benzile de ceară rece Veet acționează chiar și pe firele de păr scurte și folosite în mod regulat vor crește la loc mai puține, mai moi și mai fine.

Dacă preferi o metodă rapidă și nedureroasă ca să spui adio părului nedorit, atunci Crema Depilatoare este alegerea ta. Formula specială înmoaie părul și îl face ușor de îndepărtat de pe piele, conținând agenți de hidratare adăugați pentru o piele și mai frumoasă. Rezultatul durează cu de 2 ori mai mult decât cu lama de ras și petreci mai puțin timp cu îndepărtarea părului nedorit.

Este foarte ușor să folosești produsele Veet. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj și vezi clipurile postate de noi cu instrucțiuni de utilizare.


Suntem convinşi că vei adora să folosești Veet pentru că îți lasă pielea catifelată, sănătoasă, fără tăieturi și iritaţii.