Depilarea : Prezentarea benzilor de epilat Veet cu tehnologia Easy Gel Wax

Îndepărtarea părului este o parte foarte importantă din ritualul de înfrumusețare al multor femei (și bărbați). Fie că este pentru estetică, practicabilitate sau motive de confort, îndepărtarea părului este un proces cu care mulți dintre noi suntem familiari și fiecare dintre noi are o metodă care funcționează mai bine pentru el. Factori precum pielea sensibilă sau stilul de viață pot juca un rol în alegerea metodei de epilare pentru care optăm, dar ce opțiuni sunt?

Crema depilatoare este excelentă pentru îndepărtarea părului din zonele greu accesibile, precum axila și este cunoscută pentru că acționează prin dizolvarea părului mai degrabă decât prin smulgerea lui. Asta înseamnă că, tehnica de depilare cu ajutorul cremei depilatoare este una dintre cele mai puțin dureroase tehnici de îndepărtare a părului și care te vor ajuta să scapi de părul nedorit pentru câteva zile.

Unii oameni preferă să se radă cu lama. În orice caz,  prin radere, părul va crește la loc mult mai repede faţă de epilarea cu ceară și există riscul de a te tăia sau de a avea mereu pielea uscată.

Epilarea cu ceară este una din cele mai cunoscute tehnici  de îndepărtare a părului. Ceara fierbinte este minunată dacă ai timp să te răsfeți și ai experiență  în a o folosi. Dacă ești mai presată de timp, benzile cu ceară rece sunt o alternativă foarte cunoscută pentru că sunt foarte ușor de folosit acasă și rezultatele sunt satisfăcătoare, picioarele rămânând  netede și mătăsoase la atingere

Deci care sunt beneficiile folosirii benzilor cu ceară?

  • Benzile cu ceară smulg părul din rădăcină, adică firului de păr îi va lua mult mai mult timp să crească la loc. Această metodă va oferi o piele mătăsoasă la atingere până la 28 de zile*.
  • Benzile cu ceară Veet sunt eficiente pe firul de păr scurt de 1.5 mm sau mai lung, așa că nu trebuie să aștepți prea mult între epilări.
  • Benzile cu ceară sunt ușor de folosit acasă și baia rămâne curată după folosirea lor. Pur și simplu îndepărtezi părul și apoi arunci benzile folosite direct în coșul de gunoi.
  • Prin folosirea benzilor cu ceară poți acoperi o suprafață mai mare de  piele, în același timp, fiind o tehnică de îndepărtare a părului foarte eficientă.

Benzile cu ceară Veet Easy Gel Wax™ fac epilarea un proces mai ușor și mai comod pentru tine. Noua formulă prinde doar firul de păr, fără a afecta pielea. Asta înseamnă că atunci când îndepărtezi benzile de ceară vei rămâne cu o piele netedă și mătăsoasă la atingere până la 28 de zile*. Benzile cu ceară Veet Easy Gel Wax™ sunt de asemenea ușor de separat.  Spre deosebire  de tradiționalele benzi cu ceară, nu este nevoie să le încălzești între palme, poți să le iei direct din pachet și să le folosești imediat, lăsându-ți  mai mult timp pentru a te pregăti!

Suntem siguri că vei iubi noile benzi cu ceară Veet Easy Gel Wax™, așa că încearcă-le și tu și te vei bucura de beneficiile unei pieli moi și mătăsoase la atingere.* Potrivit testelor efectuate de producător